Απίστευτο! Απέλυσαν έγκυο γυναίκα στον 7ο μήνα: «Αποκαλούσε τον σύζυγο μου ως “φερόμενο πατέρα του γιου μου”…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει το σκληρό πρόσωπο πολλών εργοδοτών στις μέρες μας καταγγέλλει νεαρή γυναίκα, η οποία απολύθηκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Ήμουν 7 μηνών έγκυος και παθαίνω μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μου, παίρνω άδεια από τον γιατρό μου, την προσκομώ εννοείται στο ΙΚΑ για να περάσω από επιτροπή και μόλις πάω στον εργοδότη τα χαρτιά, ξεκινάει το μαρτύριο», αναφέρει η Αριστέα Μιχαλακάκου, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του Star.

«Με έλεγε χαζή, ηλίθια. Έλεγε ότι μιλάει στο ντουβάρι. Mου έλεγε ότι τα χαρτιά μου είναι πλαστά επειδή τότε δεν είχα παντρευτεί με το σύζυγό μου, τον αποκαλούσε φερόμενο πατέρα του γιου μου», προσθέτει.
«Γέννησα 20 μέρες νωρίτερα. Γενικά η ψυχολογία μου ήταν χάλια, και ηθικά και οικονομικά, γιατί είχαμε κάνει το πρόγραμμά μας σαν ζευγάρι, τα έξοδα της γέννας, του μωρού και ξαφνικά βρέθηκα στον δρόμο», τόνισε η νεαρή γυναίκα.

Η Αριστέα έχασε το 6μηνο επίδομα του ΟΑΕΔ αφού δεν πήρε ποτέ τα χαρτιά της, δεν μπόρεσε να μπει ούτε στο ταμείο ανεργίας αφού ο εργοδότης δεν της έδωσε τα ένσημά της.

«Ζητάμε την ακυρότητα της απόλυσης συν τα χρήματα που έπρεπε να της δώσει για τις ώρες που εργάζονταν», σημειώνει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της.

Ο εργοδότης της Αριστέας Μιχαλακάκου μήνυσε και όποιον συνάδελφό της ή μέλος εργασιακού σωματείου, τόλμησε να την υποστηρίξει. Να σημειωθεί πως πρόσφατη περίπτωση εγκύου που απολύθηκε από οίκο ευγηρίας στα Χανιά, δεν δικαιώθηκε από το δικαστήριο.

thecaller

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Απίστευτο! Απέλυσαν έγκυο γυναίκα στον 7ο μήνα: «Αποκαλούσε τον σύζυγο μου ως “φερόμενο πατέρα του γιου μου”…» (ΒΙΝΤΕΟ)"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up