Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος για την κατάργηση των επιδομάτων αναπηρίας

Η κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2018, καταργεί και το επίδομα για τα αυτιστικά παιδιά! Αλλά ας αφήσουμε τους ίδιους να το εξηγήσουν:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις αρχές Ιανουαρίου 2018 η κυβέρνηση (συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ), προχώρησε σε ένα χυδαίο κοινωνικό έγκλημα:
Εγκαινίασε (για πρώτη μάλλον φορά στην ιστορία των θεωρούμενων «Δημοκρατικών χωρών) την κατάργηση των επιδομάτων αναπηρίας των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος, για να «χαρτζιλικώσει» (και πάλι!!!) τους τραπεζίτες, τους «ημέτερους», τους διορισμούς «συγγενο-συζύγων» και «κολλητών» και ιδίως την διαφθορά των «ημέτερων» κρατικών στελεχών…
Αυτό το ακραία αντικοινωνικό μέτρο, είχε αποπειραθεί να ψηφίσει η Ουγγρική κυβέρνηση λόγω του δικού της μνημονίου την περίοδο 2008-9, αλλά είχε αναγκαστεί να το αποσύρει κάτω από την κοινωνική κατακραυγή.
Συνεπώς, όπως φαίνεται η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ η πρώτη κυβέρνηση στον θεωρούμενο «Δημοκρατικό κόσμο», που προχωράει σε αυτή την αναλγησία.
Το νέο επαίσχυντο μέτρο υπογράφουν οι υπουργοί Κοινωνικής… «αλληλεγγύης»!!!(Ε.Αχτσιόγλου, Θ.Φωτίου και Α.Πετρόπουλος), οι υπουργοί …«Υγείας»!!! (Α.Ξανθός και Π.Πολλάκης) και οι υπουργοί… Δικαιοσύνης(!!!) και…«Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»!!!(Σ.Κοντονής και Δ.Παπαγγελόπουλος – ΣΣ: υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ).

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος για την κατάργηση των επιδομάτων αναπηρίας"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up