ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΚΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Του Βασίλη Πολυχρόνη
Γελάει ο κόσμος με τον…γαλαντόμο Κούλη που…σαν άλλος Τσίπρας τάζει τα πάντα στους πάντες,αλλά…αποδέχεται και την τήρηση των μνημονιακών συμφωνιών!

Θα γελάσουμε…με πικρό δάκρυ στην προεκλογική περίοδο με την πλειοδοσία υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα είτε από τους μνημονιακούς «αριστερούς» είτε από τους επίσης μνημονιακούς δεξιούς που ομνύουν στην Ε.Ε. και το υπερμνημόνιο – Σύμφωνο Δημοσιονομικής σταθερότητας!

Υ.Γ. Πραγματική ανάσα για τη χώρα και το λαό της θα δοθεί μόνο με ρήξη με τις ευρωενωσιακές συνθήκες και τη χάραξη ανεξάρτητης προοδευτικής οικονομικής πολιτικής που θα περιλαμβάνει την εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος,την κοινωνικοποίηση των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων,τη γενικευμένη Σεισάχθεια και τον αναδασμό γεωργικής γης προς όφελος των ακτημόνων,την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος και την εκπόνηση προγράμματος ανασυγκρότησης προς όφελος του λαού κι όχι του κεφαλαίου και των τραπεζιτών!

Οι μνημονιακές ευρωενωσιακές πολιτικές είτε σε version Τσίπρα είτε σε version Κούλη (και των εκατέρωθεν «εξαπτέρυγων» τους) οδηγούν στην ίδια οικονομική και πολιτική «φυλακή»!

Πηγή

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΚΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up