«Νταής» έδειρε ΑΜΕΑ συμμαθητή του και ο καθηγητής… κοιτούσε (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ονομάζεται Βάλερι Άνν Λοθάνο και είναι μητέρα ενός αγοριού με ειδικές ανάγκες που φοιτά σε σχολείο του Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ.

Ωστόσο, μία τραγική εμπειρία του γιου της την “ανάγκασε” να μοιραστεί το πρόβλημά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μέσα σε λίγες ώρες η υπόθεση έγινε viral κατακλύζοντας τα Social Media.

Όπως υποστηρίζει, στην ίδια τάξη με τον γιο της είναι και ο λεγόμενος “νταής” του σχολείου. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες απειλούσε το παιδί της πως θα το χτυπήσει μετά το κουδούνι του διαλείμματος.

Κανείς δεν περίμενε πως η απειλή θα γίνει πραγματικότητα. Ούτε καν ο ίδιος ο δάσκαλος των παιδιών. Μάλιστα, είχε σπεύσει να καθησυχάσει το παιδί λέγοντάς του: «Στηρίξου επάνω μου». Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει τον λόγο του.

Εν τέλει, το κουδούνι χτύπησε και μαζί του ο μικρός “νταής” θέλησε να κάνει πράξει τις απειλές του. Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, χτύπησε βάναυσα τον γιο της μπροστά στα μάτια του καθηγητή ο οποίος δεν έκανε το παραμικρό για να χωρίσει τα δύο παιδιά.

Τις φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού τράβηξαν οι συμμαθητές του. Εν συνεχεία, η Βαλερί Λοθάνο ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook και έγραψε: “Η προσφορά βοήθειας που δεν υλοποιήθηκε ποτέ…”

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πηγή: Daily Mail

Φωτογραφίες: Facebook

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "«Νταής» έδειρε ΑΜΕΑ συμμαθητή του και ο καθηγητής… κοιτούσε (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up