Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – “ Ο αγώνας για την ελεύθερη πρόσβαση στο Νερό στην Ε.Ε «

Σε συνέχεια των δράσεων της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών για το Νερό (Right2Water), η Σοφία Σακοράφα πρότεινε και έγινε αποδεκτή η διοργάνωση εκδήλωσης υπό την αιγίδα της GUE/NGL ( Ευρωαριστερά ), με συνδιοργανωτές το Κομμουνιστικό Κόμμα της Πορτογαλίας και τον Γερμανό ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή της Ευρωπαϊκής Aριστεράς κ. Stefan Eck, με θέμα “ Ο αγώνας για την ελεύθερη πρόσβαση στο Νερό στην Ε.Ε ΄΄ Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Η εκδήλωση πραγματοποιείται μέσα στο περιβάλλον της άκρως επιθετικής πολιτικής της Ε.Ε για το νερό, κυρίως για τις χώρες που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικό πρόβλημα, κατά παράβαση του Ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου, στο οποίο προστατεύεται το νερό ως κοινωνικό αγαθό και το οποίο υιοθετήθηκε μετά τη συλλογή ενός και πλέον εκατομμυρίου υπογραφών Ευρωπαίων Πολιτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη συμμετοχή ευρωβουλευτών και εκπροσώπων θεσμών και κινημάτων από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Από την Ελλάδα συμμετέχουν
η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔAΠ,
η ΠOΕ-ΔΕΥA,
ο Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων
ο Σύλλογος Μηχανικών ΕΥΔΑΠ,
το Συμμετοχικό Ενωτικό Κίνημα Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ,
το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥAΘ
όπως επίσης οικολογικές και ακτιβιστικές οργανώσεις :
Savegreekwater,
Oμοσπονδία Oικολογικών Oργανώσεων Kορινθιακού Kόλπου «H AΛKΥΩN»,
ΘΑΣΟΣ ΝΕΡΟ SOS και
η Επιτροπή Aγώνα Mεγάλης Παναγιάς Xαλκιδικής.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – “ Ο αγώνας για την ελεύθερη πρόσβαση στο Νερό στην Ε.Ε «"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up