Οι φοιτητές της Νομικής έσπασαν το «λοκ άουτ»

img66091_09dda924b8d78f2b50f7dbfe690de27b_240x180c

Πριν από λίγη ώρα φοιτητές της Νομικής, άνοιξαν τη σχολή, αντιδρώντας έμπραχτα στο πρωτοφανές «λοκ-άουτ» που αποφάσισε η αντιδραστική κοσμητεία της Σχολής .

Ετσι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά.

Σύμφωνα με το eksegersi.gr «στην ιστοσελίδα της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ αναρτήθηκε σήμερα ( Τετάρτη, 14.12.2016) η εξής ανακοίνωση:

«Το Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών (και ο χώρος στάθμευσης) θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ως εκ τούτου όλα τα μαθήματα που γίνονται στο ως άνω κτήριο θα αναβληθούν και θα αναπληρωθούν σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση».

Σφραγίζουν τη Σχολή για να μη γίνει η προγραμματισμένη εκδήλωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Τα «ορφανά του Φορτσάκη», μετά το εμπιστευτικό έγγραφο που έστειλαν στη Φυλακή, ζητώντας να εμποδίσει την τηλεφωνική επικοινωνία του Δ. Κουφοντίνα με την εκδήλωση, κάνουν ένα ακόμα βήμα στο φασιστικό τους κατήφορο, προχωρώντας σε «λοκ-άουτ» της Σχολής, για να μην γίνει η εκδήλωση.

Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια, που δεν αποκαλύπτει μόνο προκατάληψη και μίσος, αλλά και πανικό. Δυστυχώς γι’ αυτούς, δε βρισκόμαστε στην εποχή της χούντας για να περνάνε τέτοιες ενέργειες. Τους παραδίδουμε στη χλεύη της προοδευτικής κοινωνίας και καλούμε και πάλι τους φοιτητές της Νομικής να πάρουν θέση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις μιας δράκας πωρωμένων αντιδραστικών.»

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Οι φοιτητές της Νομικής έσπασαν το «λοκ άουτ»"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Scroll Up