ΠΕΡΙ ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΙΝΜΠΟΞ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Του Μανόλη Κωνσταντάκη

Άντε να πούμε κάποια μαζεμένα απ’ τη ζωή βγαλμένα κι αυτά.

(Η ανάρτηση απευθύνεται κυρίως σε άντρες.)

Το θέμα που θα αναπτύξουμε σήμερα είναι το καυλάντισμα και οι παρενέργειες του. Γενική αρχή που πρέπει να γνωρίζουν και να αποδεχτούν οι άντρες, οι γυναίκες το γνωρίζουν, είναι πως δεν διαλέγουμε εμείς, αλλά ΑΥΤΕΣ σύντροφο. Όσοι δεν το καταλάβουν αυτό τους λυπάμαι πραγματικά. Αυτό αποδεικνύεται εκ του γεγονότος πως συζητάμε για επιδημία dick pics και όχι για επιδημία pussy pics. (Θα αναλυθεί παρακάτω.) Δημοφιλές κι αγαπημένο θέμα του τελευταίου καιρού είναι τα ευτράπελα αλλά και τα εκνευριστικά που λαμβάνουν χώρα σε αμέτρητα γυναικεία ινμπόξια, όσα βγαίνουν στη φόρα δηλαδή, με τα οποία άλλοτε γελάμε, άλλοτε εκνευριζόμαστε κι άλλοτε λυπόμαστε.

Παιδιά μ’ αγαπημένα.

Ας υποθέσουμε πως είστε σε ένα μπαράκι, δεν είστε τελείως ντίρλα, το μπαράκι δεν είναι κωλόμπαρο, και βλέπετε ευειδή και λάγνα ύπαρξη που τη γουστάρετε και σας τον κάνει κάγκελο. Πιστέψτε με το να πάτε και να πείτε «γηα σο τη κανοις γκάβλα μου;», να τον βγάλετε έξω και να της τον πετάξετε στα μούτρα, μόνο μάπες και μπινελίκια θα σας αποφέρει, εκτός αν γυρνάτε τεταρτοκλασάτη τσόντα στο μπαρ, οπότε μένετε στο σενάριο, αλλά αυτό σπανίως συμβαίνει στα περισσότερα μπαρ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει (συνήθως) και σε ένα ινμποξ.

Αφήνουμε λίγο το κάτω κεφάλι και επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας με το πάνω. Αυτό που δεν θα κάναμε στην πραγματική ζωή ας μην το κάνουμε ούτε και στην εικονική. Το ίδιο είναι. Το μόνο που καταφέρνει κάποιος έτσι, είναι να γίνει ρεζίλι, να εκνευρίσει και να μείνει με το πουλί στο χέρι. Συνήθως βέβαια, γιατί όλοι οι κανόνες έχουν κι εξαιρέσεις με τις οποίες δεν θα ασχοληθούμε εδώ. Το πρώτο που θα σκεφτόμουν αν κάποια με το «καλημέρα» μου πέταγε ένα πούσυ πικ θα ήταν το λοιμωδών και θα την έστελνα σούμπιτη. Δεν ξέρω αν κι εκείνες σκέφτονται έτσι όταν τους συμβαίνει το αντίστοιχο, πάντως είναι αξιοθρήνητο και δείχνει πείνα σεξουαλική η συμπεριφορά αυτή. Και πέφτει το μπλοκάρισμα ράϊ θρου που έλεγε κι ο Ζαμπέτας. Αυτό τουλάχιστον το συμπέρασμα έβγαλα από εκατοντάδες αναρτήσεις και σχόλια. Η δική μου γνώμη είναι συγκεκριμένη και διάχυτη σε αυτά που γράφω. Πιθανώς να σφάλλω, αλλά έτσι το βλέπω εγώ. Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι ουδείς (πλην ελαχίστων για να μην είμαστε κι απόλυτοι) εγάμησε με αυτό τον τρόπο παρά μόνο τη χούφτα του τσαντιλοπικραμένος. Συμφέρει καλύτερα όταν έχουμε καύλες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βαρέσουμε μια μαλακία στο youporn ή αν είμαστε κιμπάρηδες να αναζητήσουμε τις υπηρεσίες μιας επαγγελματίου κοπέλας, παρά να γίνεται αυτό. Να την πέφτετε όμορφα κι έξυπνα κι αν τις ενδιαφέρετε να είστε σίγουροι πως θα κατευθύνουν αυτές το παιχνίδι.

Μία άλλη παρενέργεια του καυλαντίσματος είναι η πίκρα κι ο σπαραγμός της καψούρας που ξεχύνεται όταν οι εικονικοί – διαδυκτιακοί δεσμοί πάνε γι’ άλλα καυλαντίσματα και κλίνες. Χαλαρώστε! Παιχνίδι κάνουν, παιχνίδι κάνετε, πάτε κι εσείς για άλλα. Αν η περίπτωση είναι βαριά, βγείτε έξω, κλείστε το facebook (κλείστε το όμως) πιείτε να γίνετε ντίρλα ή αν είστε έξυπνοι και ψύχραιμοι, βρείτε κάποια που να σας αρέσει και να της αρέσετε και κάντε πραγματικό παιχνίδι. Έτσι περνάει η καψούρα κι η πίκρα.

Αυτά είχα να καταθέσω μέσα από την μακριά ζωή μου ως σεφ και υλοτόμος παπύρων!

Να είστε όλες και όλοι καλά με υγεία καύλα κι επανάσταση, (το τελευταίο χλωμό το βλέπω).

Θα τελειώσω με ένα σοφό απόφθεγμα:

«Παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι!

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "ΠΕΡΙ ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΙΝΜΠΟΞ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Του Μανόλη Κωνσταντάκη"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up