Στα 68 του έμαθε ο Πετσάλνικος, πως το πρόσωπό του δεν περιέχεται στη διδακτέα ύλη της Τροχαίας

Τροχονόμος στα Γρεβενά, έκανε το λάθος να σταματήσει το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πετσάλνικο από τα Τρίκαλα στα Γρεβενά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πετσάλνικος που ήταν συνοδηγός, ρώτησε τον τροχονόμο “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”, για να λάβει αρνητική απάντηση από τον τροχονόμο. Τότε ο Πετσάλνικος
ενοχλημένος που δεν τον αναγνώρισε ο αστυνομικός και θεωρώντας τη συμπεριφορά του απρεπή (wtf?), ζήτησε τα στοιχεία του τροχονόμου.

Ο τροχονόμος του απάντησε πως αν θέλει να τα μάθει, θα πρέπει να τον ακολουθήσει στο τμήμα, όπως και έγινε. Εκεί ο Πετσάλνικος πληροφορήθηκε πως ο τροχονόμος δεν ήταν υποχρεωμένος να τον γνωρίζει και η παρεξήγηση λύθηκε.

Και θα αναρωτιέστε μάλλον τώρα, ποιος στον κόρακα είναι ο Πετσάλνικος… Δε χρειάζεται να αναρωτιέστε για πολύ, αφού απ’ ότι φαίνεται έχει δικιά του σελίδα στη Βικιπαιδεία.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, ο Φίλιππος Πετσάλνικος είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός, βουλευτής Καστοριάς του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει διατελέσει πολλές φορές υπουργός σε διάφορα υπουργεία καθώς και πρώην Πρόεδρος της Βουλής. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012, απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής και έκτοτε έχει αφοσιωθεί στην ιδιωτική του ζωή.

Σε περίπτωση που είστε στην Τροχαία, καλό είναι να εκτυπώσετε και να κρατάτε πάντα πάνω σας, την παρακάτω φωτογραφία:

ΠΗΓΗ:spasmenoparathyro

 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Στα 68 του έμαθε ο Πετσάλνικος, πως το πρόσωπό του δεν περιέχεται στη διδακτέα ύλη της Τροχαίας"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up