Κλιμάκιο Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης: Πόρισμα για γέλια και για κλάματα σχετικά με τη Μάνδρα

”Τεχνοκρατικά” άρτιο το πόρισμα του κλιμακίου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, αναφορικά με την τραγωδία της Μάνδρας με πάνω από 20 νεκρούς, για την ακρίβεια 24.

”Τεχνοκρατικά” άρτιο το πόρισμα, πρώτα απ’ όλα στο πολιτικό ‘‘κουκούλωμα” της τραγωδίας.

Το πόρισμα, λοιπόν, μέχρι αυτήν τουλάχιστον την φάση, αποδίδει ευθύνες σε ”ανθρώπινεςαυθαιρεσίες” και ”γραφειοκρατικές αγκυλώσεις” υπηρεσιών, που εμπόδισαν την κατασκευή των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Θαυμάσια, λοιπόν, τα πράγματα.

Οι άνθρωποι φταίνε, η γραφειοκρατία και η προσκόλληση σε τυπικότητες.

Πολιτικές ευθύνες δεν υπάρχουν (!).

Κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμοι δούλεψαν άρτια και αξίζουν συγχαρητηρίων, ενώ το ανάθεμα πρέπει να πέσει στον δασάρχη, σε κάποιους κακούς ιδιώτες και σε κάποιους που προ αμνημονεύτων χρόνων δεν πρόσεξαν, δεν μελέτησαν και κατασκεύασαν δρόμους σε ρέματα, όπως η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Θηβών!

Το εκπληκτικό είναι ότι οι κύριοι αυτοί που συνέταξαν το πόρισμα δεν ντρέπονται καθόλου, όπως δεν ντρέπεται και όλο το βρώμικο πολιτικό κατεστημένο που ανακουφίστηκε την ώρα που υπομειδιούσε ειρωνικά εις υγείαν των κορόιδων και στη μνήμη των νεκρών.

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Γι’ αυτό φτάσαμε στο σημερινό χάλι.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Κ.Τ

iskra

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Κλιμάκιο Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης: Πόρισμα για γέλια και για κλάματα σχετικά με τη Μάνδρα"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up