Ανοίγει ένας κύκλος συνεργασίας και ανταλλαγής πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον Δήμο Πατρεων

Ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του «Λαϊκού Εργαστηρίου Πολιτισμού» (Τμήμα Θεάτρου και Λογοτεχνίας) από το Ν.Π.Δ.Δ «Γιάννης Τσαρνάς» του Δήμου Ικαρίας. Αφού έγινε η πρώτη παρουσίαση της δουλείας του τον Αύγουστο του 2016 στην ετήσια εκδήλωση τιμής για τους πολιτικούς εξόριστους στις Ράχες.

Γίνεται η πρώτη παρουσίαση της δουλείας του εκτός Ικαρίας, με θεατρικό αναλόγιο βασισμένο στο μυθιστόρημα του Κ. Φουέντε «Τα κρυστάλλινα σύνορα» με τίτλο «Η γραμμή της λήθης». Η παράσταση θα δοθεί στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο ένας κύκλος ανταλλαγής πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον Δήμο Πατρεων.

Να θυμίσουμε ότι η λειτουργία του τμήματος προβλέπει την δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων, τα οποία παρέχονται από δάσκαλους και καλλιτέχνες, που επίσης δωρεάν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τους συνδημότες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Σ. Φράγκο (Τηλ: 6973001145).

ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΠΗΓΗ

 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Ανοίγει ένας κύκλος συνεργασίας και ανταλλαγής πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον Δήμο Πατρεων"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up