Συρία: Δεν έφταναν όλοι οι άλλοι … απειλεί και η Γαλλία ότι θα «θα βομβαρδίσει»

Επανάληψη ενός έργου που έχει ξαναπαιχτεί και οδήγησε τα τελευταία χρόνια σε καταστροφικούς περιφερειακούς πολέμους, σε Ιρακ, Συρία, Λιβύη, Αφγανιστάν , με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς, τεράστιες καταστροφές και αποτελέσματα ακριβώς αντίθετα από όσα πίστευε ο Αμερικάνικος παράγοντας ότι θα πετύχει.
Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνουν τα γεράκια της Ουάσιγκτον, ευθυγραμμίζεται και εξαπολύει απειλές. «η Γαλλία θα βομβαρδίσει» αν χημικά όπλα χρησιμοποιούνται ενάντια σε αμάχους στο συριακό πόλεμο, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν έχει ακόμη δει καμία απόδειξη ότι αυτό έχει συμβεί. Να θυμίσουμε τελικά, ότι ούτε στις προηγούμενες περιπτώσεις υπήρξαν αποδείξεις, αλλά χώρες ολόκληρες ισοπεδώθηκαν, λαοί ολόκληροι εξανδραποδίσθηκαν.

«Αναφορικά με τα χημικά όπλα, έχω θέσει μια κόκκινη γραμμή και επανεπιβεβαιώνω αυτή την κόκκινη γραμμή», τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος στους δημοσιογράφους.
«Σήμερα, οι υπηρεσίες μας, οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν έχουν εξακριβώσει ότι χημικά όπλα, όπως αυτά καθορίζονται σε συνθήκες, έχουν χρησιμοποιηθεί ενάντια σε άμαχο πληθυσμό», πρόσθεσε.
Οι αναφορές προφανώς γίνονται για να προετοιμάσουν το έδαφος για εμπλοκή και της Γαλλίας σε μια περιοχή που , Αμερικάνοι,Ρώσοι, Τούρκοι, Ισραηλιοί, Ιρανοί, Νατοικές δυνάμεις, εξαφανίζουν κυριολεκτικά ένα λαό, που έχει πλέον πάρει το δρόμο της προσφυγιάς, ύστερα από επτά χρόνια ανηλεών μαχών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν την Παρασκευή, ο Μακρόν εξέφρασε την ανησυχία του για ενδείξεις χρήσης βομβών χλωρίου που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα σε επιθέσεις ενάντια σε αμάχους.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Συρία: Δεν έφταναν όλοι οι άλλοι … απειλεί και η Γαλλία ότι θα «θα βομβαρδίσει»"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up