Βανδαλισμοί στη ράμπα για ΑμεΑ στο Ρωμέικο Γιαλό

Στόχος θερμοκέφαλων νέων έγινε το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα, που έχει εγκατασταθεί στην παραλία του Ρωμέικου Γιαλού.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λήμνου Νίκος Μοσχάκης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα», δεν είναι λίγες οι φορές, που ο Δήμος έχει συνδράμει προκειμένου να επισκευάσει και επιδιορθώσει το σύστημα αυτό, μετά από βανδαλισμούς που έχει υποστεί από παιδιά.

Ο κ. Μοσχάκης ανέφερε πως θα πρέπει να δείχνουμε τη δέουσα προσοχή στους δημόσιους χώρους, όπως οι παιδικές χαρές και να μην προκαλούμε φθορές στη δημόσια περιουσία.

Στόχος θερμοκέφαλων νέων έγινε το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα, που έχει εγκατασταθεί στην παραλία του Ρωμέικου Γιαλού. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λήμνου Νίκος Μοσχάκης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα», δεν είναι λίγες οι φορές, που ο Δήμος έχει συνδράμει προκειμένου να επισκευάσει και επιδιορθώσει το σύστημα αυτό, μετά από βανδαλισμούς που έχει υποστεί από παιδιά. Ο κ. Μοσχάκης ανέφερε πως θα πρέπει να δείχνουμε τη δέουσα προσοχή στους δημόσιους χώρους, όπως οι παιδικές χαρές και να μην προκαλούμε φθορές στη δημόσια περιουσία.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Βανδαλισμοί στη ράμπα για ΑμεΑ στο Ρωμέικο Γιαλό"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up