https://ikariologos.gr/oroi-xrisis/
Πρόστιμο 10 εκ. ευρώ στην Ελλάδα για την έλλειψη αποχέτευσης σε έξι Δήμους. Ποιός θα τα πληρώσει άραγε;

Πρόστιμο 10 εκ. ευρώ στην Ελλάδα για την έλλειψη αποχέτευσης σε έξι Δήμους. Ποιός θα τα πληρώσει άραγε;

Κυριολεκτικά… σκααααατά! Λίγο πού δεν τα βρήκαν Δήμαρχοι (αλήθεια, γιατίιιι;;;;;)  λίγο που κανείς δε δίνει (και δικαίως) το χωράφι του χωρίς αποζημείωση για κοινοφελή έργα, λίγο τό ‘να, λίγο τ’ άλλο η ουσία είναι μία. Τα πρόστιμα για το ζήτημα των αστικών λημάτων που δεν έχει λυθεί σε έξι δήμους (Αν. Αττικής Μαρκοπούλου, Κρωπίας, Νέας Μάκρης, Ραφήνας και Αρτέμιδος καί Λευκίμμης στην Κέρκυρα)  θα τα  πληρώσουν οι δήμότες, εφόσον προχθές ήρθε η νέα καταδίκη με το αιτιολογικό των βλαβών που προκαλούνται στο περιβάλλον. Λες και αποκαθίστανται οι βλάβες  με τα λεφτά του κόσμου…    Αν είναι μόνο οι δημότες των έξι αυτών δήμων, ή οι δημότες όλης της επικράτειας, που θα πληρώσουν, αυτό παίζεται.
Η πρόβλεψη πάντως, για τους τέως δήμαρχους (ακόμα κι αν κληθούν σε δικαστική απολογία) είναι ότι θα ενοχοποιούν το λουκάνικο που πέρασε από τον αστερισμό του παστουρμά εμποδίζοντας την ολοκλήρωση των έργων επί θητείας τους, ενόπιων μιάς μεταλλαγμένης δικαιοσύνης, που δυστυχώς, λαμβάνει έως αθώωσης υπ’ όψη τέτοια επιχειρήματα….
Γιά τους επόμενους δήμαρχους τώρα, τόσο των έξι δήμων όσο και όλης της επικράτειας, έχει πολύ προεκλογικό ψωμί ζυμωμένο από την “εγγύηση” προς τους ψηφοφόρους τους ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν μία, εφόσον είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.

Κοινοποίηση άρθρου: