6ο Ελάφι! Μια διαφορετική πρωτιά στην Ελλάδα με δρομέα ΑμεΑ!!!

“Μα πως να μην χαίρομαι? Με τόση Aγάπη γύρω μου? Πιλότος έγινα στα έμπειρα χέρια των “κυλίνδρων” και “τρέξαμε” Μαζί χιλιόμετρα στο βουνό!..Γιατί βρήκα το νόημα και την αξία της Ελπίδας με Δράση στην ομάδα μας!..και με τους Special γονείς μου πάντα στο πλευρό μου!”…

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ένα σπουδαίο εγχείρημα απο τους The Hope Runners – Δρομείς Ελπίδας, στο καθιερωμένο 6ο αγώνα ορεινού τρεξίματος “Ελάφι Βαρυμπόμπης”, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ήταν ο πρώτος αγώνας με συμμετοχή αθλητή με ειδικό αμαξίδιο (joelette) ο οποίος γράφτηκε στα χρονικά του ορεινού τρεξίματος αλλά και γενικά του δρομικού κινήματος! Με μια ειδική κατα-δρομική ομάδα αποτελούμενη απο έμπειρους δρομείς αγώνες βουνού και με 1ο πιλότο ΑμεΑ τον Σπύρο Ρούσση!

Η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της κάνοντας μια απαιτητική διαδρομή με χιόνι,λάσπη και πολύ κρύο στο φυσικό περιβάλλον της Βόρειας Αττικής! Μια πρωτιά που θα επαναλάβουν ελπίζοντας στην συμμετοχή νέων δρομέων και πιλότων ΑμεΑ σε αγώνες ανώμαλης επιφάνειας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζει να τις στηρίζουμε!

ΠΗΓΗ:http://specialgoneis.com 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up