https://ikariologos.gr/oroi-xrisis/
Η μπατσοκρατία του Χρυσοχοίδη επί τω έργω – Αναίτια επίθεση κατά δυο νέων στην Καρδίτσα (VIDEO)

Η μπατσοκρατία του Χρυσοχοίδη επί τω έργω – Αναίτια επίθεση κατά δυο νέων στην Καρδίτσα (VIDEO)

(από 902)

Αυταρχικός κατήφορος από την κυβέρνηση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της μπήκαν δύο νέοι που έκαναν το «έγκλημα» να κάθονται στην πλατεία της Καρδίτσας.

Παρά το γεγονός ότι φορούσαν μάσκες, ξαφνικά δέχτηκαν την αναίτια επίθεση αστυνομικών, που αφού έριξαν με βίαιο τρόπο κάτω μια μαθήτρια, τις πέρασαν χειροπέδες(!) και προχώρησαν στην προσαγωγή της. Το αυταρχικό γεγονός εξόργισε τους περαστικούς που έσπευσαν στο σημείο και φώναζαν «ντροπή» προς τους αστυνομικούς.

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα του αυταρχισμού δεν είναι τυχαία.

Γίνονται λίγες μέρες πριν από τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στην Καρδίτσα και σε άλλες πόλεις, με την κυβέρνηση να έχει απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις, τους εισαγγελείς να καλούν τους υγειονομικούς να απολογηθούν για τις ανακοινώσεις τους, συλλαμβάνει φοιτητές στη Θεσσαλονίκη για πρόκληση σε διέγερση!

Παράλληλα η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της για την εξάπλωση της πανδημίας και το αθωράκιστο δημόσιο σύστημα Υγείας, αλλά αντίθετα συνεχίζει να στοχοποιεί τη νέα γενιά ως ανεύθυνη, με το μόνο δήθεν που την ενδιαφέρει να είναι πώς θα γίνει «υπερμεταδότης» του ιού.

Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr 

Κοινοποίηση άρθρου: