https://ikariologos.gr/oroi-xrisis/
Νέα Σμύρνη: Κινητοποίηση την Τρίτη ενάντια στην τρομοκρατία και την καταστολή

Νέα Σμύρνη: Κινητοποίηση την Τρίτη ενάντια στην τρομοκρατία και την καταστολή

Σε κινητοποίηση την Τρίτη 9 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Νέας Σμύρνης κόντρα στην τρομοκρατία και την καταστολή καλεί το Παράρτημα Νοτιοανατολικών Συνοικιών και Καλλιθέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και απευθύνει κάλεσμα και σε άλλους μαζικούς φορείς της Ν. Σμύρνης και των γύρω περιοχών.

Στο κάλεσμά του σημειώνει:

«Οι μάσκες έπεσαν! Είναι βαθιά γελασμένοι στην κυβέρνηση αν νομίζουν πως με την Αστυνομία και τον αυταρχισμό θα επιβάλουν σιγή νεκροταφείου παντού.

Η σημερινή απρόκλητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος κατοίκων της Ν. Σμύρνης, σε περαστικούς και οικογένειες με μικρά παιδιά δεν θα μείνει αναπάντητη. Αν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα τσακίσουν το φρόνημα του λαού για να περνάνε σωρηδόν αντιλαϊκά μέτρα με πρόσχημα την πανδημία, πλανούνται οικτρά. Αντί να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας με επίταξη έστω και τώρα του ιδιωτικού τομέα, να πάρει ουσιαστικά μέτρα στους χώρους δουλειάς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς που έχουν γίνει εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού, μοιράζει ξύλο και χημικά, ενισχύει την καταστολή και τη βία απέναντι στους εργαζόμενους και στον λαό συνολικότερα.

Ο λαός έχει αποδείξει ιστορικά, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, ότι μπορεί να ξεπερνά τον φόβο, να οργανώνεται και να παλεύει συλλογικά. Καμία κυβέρνηση και κανένα αφεντικό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ούτε με τρομοκρατία και καταστολή».

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr 

Κοινοποίηση άρθρου: