https://ikariologos.gr/oroi-xrisis/
Σύζυγος Καραϊβάζ κατά Θεοδωρικάκου: «Ευχαριστούμε κ. Υπουργέ για την απραξία σας»

Σύζυγος Καραϊβάζ κατά Θεοδωρικάκου: «Ευχαριστούμε κ. Υπουργέ για την απραξία σας»

Σοβαρές αιχμές για την πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, αφήνει η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Με ανάρτησή της, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, η δολοφονία του οποίου ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης, στηλιτεύει το γεγονός ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος προτιμά να παρευρεθεί σε μεγάλη δεξίωση που οργάνωσε στο Γκολφ Γλυφάδας ένας αστυνομικός παρά να συναντήσει την ίδια με τον δικηγόρο της οικογένειας.

Την επίμαχη ανάρτησή της συνόδεψε με ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα «Τα Νέα», το οποίο γνωστοποιεί ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε σε μεγάλη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικό στο Γκόλφ της Γλυφάδας, γεγονός που όπως σημειώνεται εγείρει ερωτηματικά: Πώς ένας Έλληνας αστυνομικός με τον μισθό του να ενοικιάσει τις «χλιδάτες» εγκαταστάσεις του «Γκολφ» της Γλυφάδας και να δεξιωθεί σε αυτό έναν Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης;

Πέρα όμως από αυτό όμως, η επιλογή του κ. Θεοδωρικάκου να παρευρεθεί στη δεξίωση ενώ δεν συναντά την γυναίκα του δημοσιογράφου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε, μαρτυρά μάλλον τις προτεραιότητές του.

«Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραιβαζ με το Νομικό μας Σύμβουλο τον κ. Λύτρα μετά από πολλές οχλήσεις.
Είναι πολύ απασχολημένος όπως φαίνεται ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας για τη δολοφονία ενος αστυνομικού συντάκτη που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με έντιμο και ηθικό τρόπο και συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό !!!» έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Ολόκληρη η ανάρτησή της κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ:

Πηγή: www.rosa.gr

ΠΗΓΗ: ertopen.com 

Κοινοποίηση άρθρου: