Ακτοπλοϊκά μπερδέματα και θαλασσινές ταλαιπωρίες

Τη Δευτέρα 14/5 υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο του Νήσος Μύκονος για Εύδηλο Ικαρίας. Σήμερα Παρασκευή 11/5 διαβάσαμε σε τοπικές ιστοσελίδες, ότι θα αντικατασταθεί από το Νήσος Ρόδος και αντί για Εύδηλο θα πιάσει Άγιο Κήρυκο.

Σε ελεύθερη μετάφραση όσοι από το βόρειο μέρος του νησιού έχουμε κόψει εισιτήριο θα πρέπει να υποστούμε τα έξοδα του ταξί από τη μία πλευρά στην άλλη και όσοι έχουν μέσο να υποστούν τη νυχτερινή οδήγηση και το κόστος των καυσίμων.

Ή να ταλαιπωρήσει κανείς συγγενείς να τρέχουν από την άλλη άκρη του νησιού να τους μαζέψουν, επίσης με σωματικό και οικονομικό κόστος. Εκτός αν η εταιρεία ναυλώσει κάποιο λεωφορείο, που μέχρι τώρα δεν έχουμε μάθει να έχει δείξει τέτοιες ευαισθησίες και μακάρι να κάνουμε λάθος.

Μακάρι μέχρι τις 14/5 να επικρατήσουν πιο ώριμες σκέψεις και να πιάσει και τα δύο λιμάνια της Ικαρίας, να μην τρέχουμε νυχτιάτικα να κάνουμε μηνύσεις και καταγγελίες στις οργανώσεις για τα δικαιώματα των καταναλωτών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία, επιβεβαίωσαν την αλλαγή του πλοίου, αλλά δήλωσαν άγνοια για την αλλαγή του λιμανιού και ζήτησαν να τηλεφωνήσω αργότερα. Την ίδια ώρα στην ιστοσελίδα της εταιρείας παραμένει το “κανονικό” δρομολόγιο, αλλά στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ το τροποποιημένο.

Τώρα πώς και δεν το ξέρει η εταιρεία, όπως δηλώνει τηλεφωνικά και διαδικτυακά και το ξέρει ο ΟΛΠ, σκεφτείτε ό,τι θέλετε.

Πήρα και ένα τηλέφωνο στο Λιμεναρχείο του Πειραιά να ρωτήσω και μου είπαν ότι ξέρουν μόνο για τα δρομολόγια της κάθε μέρας.

Προσέξτε στις εικόνες την ώρα και την ημερομηνία (κάτω δεξιά γωνία) που το επιβεβαιώνει. Για ό,τι νεώτερο θα κάνουμε προσθήκες στην ανάρτηση.

Άλλη μία θαλασσινή ταλαιπωρία προδιαγράφεται, αλλά δεν πειράζει στον ορίζοντα έρχεται η ανάπτυξη και βγαίνουμε από τη θαλασσοταραχή των μνημονίων.

Υ.Γ. Στις 4.08μμ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία, ενημερώθηκα αρχικά ότι δεν υπάρχει κανένα δρομολόγια για Ικαρία, αλλά αμέσως μετά και από καλύτερη αναζήτηση, ότι ισχύει κανονικά το αρχικό (κανονικό) δρομολόγιο του Νήσος Μύκονος για τη Δευτέρα 14/5 και για Εύδηλο.

Άντε να δούμε τί θα αλλάξει – αν αλλάξει μέχρι τη Δευτέρα.

Πάντως θα είναι υπο συνεχή ανανέωση η ανάρτηση…….

Χρήσιμη ιστορική μνήμη

http://nasosbratsos.blogspot.gr/2009/06/blog-post_26.html

http://nasosbratsos.blogspot.gr/2008/06/xo-2.html

http://nasosbratsos.blogspot.gr/2008/06/blog-post_23.html

Αναδημοσίευση από : https://nasosbratsos.blogspot.gr

ΠΗΓΗ:https://www.ikariaki.gr 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Ακτοπλοϊκά μπερδέματα και θαλασσινές ταλαιπωρίες"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up