ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ – ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Του Βασίλη Πολυχρόνη

Όποιος παρακολούθησε το πρωινό…πανηγυράκι στον ΑΝΤ1 θα κατάλαβε πια πόσο επικίνδυνο είναι το σύστημα που μας κυβερνά τα τελευταία 40 τόσα χρόνια.

Είναι το σύστημα που αντιπροσωπεύουν…ο Γιακουμάτος κι η Αυλωνίτου και που μαλώνουν αν είναι σωστό το να αντιμετωπίζεις την πυρκαγιά…φορώντας βρεγμένα ρούχα ή …γνωρίζοντας κολύμπι!

Όχι,ο σχεδιασμός και η εφαρμογή ενός συστήματος πρόληψης καταστροφών,η αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας,η στελέχωση της Πυροσβεστικής τόσο σε μέσα όσο και σε έμψυχο υλικό και η αλλαγή φιλοσοφίας λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ., ώστε αυτή να καταστεί πράγματι αρωγός του πολίτη κι όχι να καθίσταται εργαλείο καταστολής για το εκάστοτε σύστημα εξουσίας, τίποτα από αυτά δεν απασχόλησε ούτε τον Γιακουμάτο ούτε και την Αυλωνίτου. Τους απασχόλησε…η ικανότητα κολύμβησης και…αυτομπουγελώματος!

Αν θέλετε να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση ξαναψηφίστε τους,αλλά…ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από της απομακρύνσεως εκ του ταμείου!

Πηγή

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ – ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up