Ανεξήγητο περιστατικό – Τα ψάρια βγήκαν στη στεριά – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν οι κάτοικοι του Ψαθοπύργου, όταν το απόγευμα της Τρίτης η παραλία στο ύψος των καταστημάτων γέμισε από μικρά ψάρια.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής έμειναν έκπληκτοι, χωρίς να μπορέσουν να εξηγήσουν τι προκαλεί αυτή την συμπεριφορά των ψαριών. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οι κάτοικοι με απόχες ψαρεύουν τα ψάρια.
Δείτε το βίντεο:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SHh9Vd6Y6A8[/embedyt]

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

1 Σχόλιο στο άρθρο "Ανεξήγητο περιστατικό – Τα ψάρια βγήκαν στη στεριά – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη"

  1. δεν είναι ανεξήγητο αλλά φυσική συμπεριφορά. Από οσο κατάλαβα από τις φωτογραφίες όλα ανήκουν στο ίσο είδος (δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι σαρδέλες η κάτι αντίστοιχου μεγέθους)τα ψάρια αυτά κινούνται σε κοπάδια όταν στριμωχθούν από θηρευτές μεγαλύτερα ψάρια,δελφίνια, άνθρωποι, γλάροι κλπ ξεκινούν εναν τρελλό χορό ελιγμών που περιλαμβάνει και άλματα έξω από το νερό (ιδιαίτερα αν ο θηρευτής βρίσκεται από κάτω τους). Σε μια τέτοια κατάσταση πανικού πιθανόν να πήδηξαν και να βρέθηκαν στη στεριά. Άλλη αιτιά μπορεί να είναι οι ανοξικές συνθήκες λόγω ευτροφισμού που σπρώχνουν τα ψάρια ξανά σε κινήσεις πανικού

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up