https://ikariologos.gr/oroi-xrisis/
Δε σκάβουν τα γεωτρύπανα για να βρουν αέριο, τάφους ανοίγουν…

Δε σκάβουν τα γεωτρύπανα για να βρουν αέριο, τάφους ανοίγουν…

Γράφει ο mitsos175
Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο καλέ. Αρκεί να μη βρέχει. Σήμερα έχει ακραίο καιρικό φαινόμενο: Ηλιοφάνεια. Για τα ΜΜΕ τυφώνα, μήπως ψιχαλίσει και πνιγούμε πάλι σε μια κουταλιά νερό. Αυτό είναι πρόνοια: Να φαντάζονται τυφώνες και κυκλώνες για να δικαιολογήσουν από πριν τις καταστροφές που θα φέρει η ανικανότητα, η αδιαφορία, οι κακοτεχνίες και οι λοιπές λαμογιές.

Είμαστε πανέτοιμοι για πόλεμο. Τους σκίσαμε τους συμμάχους και γείτονες. Ξοδέψαμε υπερδιπλάσια σε μια μέρα για να χαρούν οι παπαγάλοι των ΜΜΕ. 18 αεροσκάφη σήκωσαν οι Τούρκοι; 40 εμείς! Επί 10.000 η απογείωση, τετρακόσια χιλιάρικα. Είμαστε γαλαντόμοι. Λεφτά υπάρχουν. Αλλά όχι για Κοινωνικό Μέρισμα.
Μπορεί να μην έχουμε πετρέλαιο, αλλά καύσιμα για αεροπλάνα έχουμε.

Μόνο που κύριοι στο Sskai, αν γίνει κάτι, θα έχουμε 800 εξόδους την ημέρα και μεις και οι άλλοι, χώρια οι πύραυλοι και οι απώλειες. Κι αυτά μόνο στην αεροπορία. Και βέβαια οι ανυπολόγιστες καταστροφές. Αλλά με Μητσοτάκη πάνω δεν θα καταλάβουμε τη διαφορά.

Έχουν περισσότερα άρματα και πυροβόλα, αλλά εμείς έχουμε ΜΑΤ. Θα βάλουμε να δείρουν τα τεθωρακισμένα. Πανέτοιμοι για σας λέω. Για φούντο. Ξανά χρεοκοπία με Νέα Δικτατορία.

Πως τρώνε έτσι τα γαλάζια λαμόγια; Ήθελα να ήξερα δεν πνίγονται, δε σκάνε από το πολύ φαΐ; Και που διάολο βρήκαν τόσους άχρηστους; Έκαναν εισαγωγή ή τους κατασκευάζουν κάπου; – Στα κομματικά γραφεία της ΝΔ.

Έτοιμοι για πόλεμο παντού. Και με όλους. Ειδικά τους Κομμουνιστές, τους Αναρχικούς, τους Άνεργους, τους Άστεγους, τους Εργαζόμενους, τους Πρόσφυγες…

Όσοι λεν για πόλεμο είναι κάτι χούφταλα που την εποχή της Κατοχής ήταν με τους Γερμανούς. Νοσταλγούν τις παλιές κακές μέρες, που πέθαιναν οι άλλοι από την πείνα κι αυτοί θησαύριζαν.
Βάστα Ρόμελ, Βάστα Σόιμπλε, Γερούν γερά κι εσύ Αδόλφε ακόμα γερότερα. Πατριώτες του ακροδεξιού κώλου.

Και βέβαια οι απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη. Που θα διοριστούν από τον Κούλη για να “περιποιηθούν” τους μετανάστες. Τι είναι εκατοντάδες νεκροί;
Οι δολοφονημένοι από τους μπάτσους στη Μεταπολίτευση και οι πρόσφυγες που πνίγονται κάθε μέρα. Τι λέτε “να μη γίνει πόλεμος”;
Κι αυτό τι είναι; – “Ανασπάσου εν ειρήνη”!
Δε σκάβουν τα γεωτρύπανα για να βρουν αέριο, τάφους ανοίγουν…

Οι μπάτσοι δεν θέλουν να τους λένε δολοφόνους. Έχω τη λύση: Να μη σκοτώνουν. Όποιος δολοφονεί, έτσι λέγεται. Αν θέλουν πάντως να απευθυνθούν στο Υπουργείο Παιδείας να βρεθεί άλλη λέξη. Ούτε γουρούνια θέλουν να τους αποκαλεί ο κόσμος. Και τα γουρούνια, αν μιλούσαν, θα διαμαρτύρονταν για το “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”.

Απειλούν με μηνύσεις όσους λένε το σύνθημα που όλους μας ενώνει. Εδώ να πούμε πως χρωστάμε σ’ όλα τα γουρούνια μια συγνώμη αλλά είναι η ομοιοκαταληξία που ταιριάζει με όλα. Ακόμα και με τον καιρό. “Το καλοκαίρι έφτασε θα φάμε και πεπόνι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”.
“Έξω έχει παλιόκαιρο κι ο κώλος μας παγώνει μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”.
Ή με το ποτό: Το τσίπουρο τελείωσε κι η μπύρα με φουσκώνει… Με το διάβασμα: Νυστάζω έχω διάβασμα η ύλη δεν τελειώνει…
Ακόμα και με την καψούρα! “Εγώ για εκείνον χάνομαι μα άλλη τον φασώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”. Με βίτσια: Ο σκύλος μου τρελάθηκε με γάτα ζευγαρώνει…
Με όλα σας λέω!

Το κορυφαίο κατά τη γνώμη μου. “Η γιαγιά μας η καλή έχει ραπτομηχανή που γαζώνει και μπαλώνει του παππού το παντελόνι, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”. Το οποίο είναι προφητικό Αναρχικό παιδικό τραγούδι. Εξηγεί και γιατί οι μπάτσοι σκοτώνουν παιδιά.

“Μα” θα ρωτήσει κάποιος “τι σχέση έχουν οι μπάτσοι με τη ραπτομηχανή της γιαγιάς;” Ο γέρος ήταν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την περικοπή των συντάξεων. Οι μπάτσοι τον έδειραν και του έσκισαν τα ρούχα. Θα πάνε τώρα στα νηπιαγωγεία να δουν ποιο παιδάκι τραγουδάει τέτοια ανατρεπτικά τραγούδια.
Γιατί εκτός από τον εξωτερικό εχθρό έχουν και τον εσωτερικό. Τους φτωχούς δεν σταμάτησαν να τους πολεμάνε ούτε στιγμή. Ανακωχή και τέτοιες τρίχες δεν έχει. Πόλεμος ταξικός: Ο μόνος πόλεμος, που αξίζει να πολεμήσεις. Γιατί αν νικήσεις, ελευθερώθηκες.

ΠΗΓΗ:http://tsak-giorgis.blogspot.com 

Κοινοποίηση άρθρου: