Ο Κούλης βρήκε δυσαρεστημένο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έφαγε πόρτα λέγοντας ότι ψηφίζει Λαϊκή Ενότητα

Μεταφέρουμε αυτούσιο σχόλιο του Μικροπολιτικού (2/2) της εφημερίδας τα ΝΕΑ, που δίνει μια μικρή γεύση για το τι σημαίνει κακά συναπαντήματα:
Στάσου, μέλι!
Θα σας διηγηθώ έναν διάλογο που μου μετέφερε ανταποκριτής μου στην Αμαλιάδα. Εκεί βρισκόταν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος – όπως σας έχω ενημερώσει – περιόδευε στην Ηλεία. Ξαφνικά, λοιπόν, βλέπει μπροστά του έναν μελισσοκόμο, ο οποίος πουλούσε βαζάκια με μέλι που έβγαζε ο ίδιος. Ο Κυριάκος, αφού άκουσε τα κλασικά παράπονα για την οικονoμική κατάσταση από τον πλανόδιο, τον ρωτά «τι ψήφισες;». «Τον Γενάρη, ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε εκείνος με ειλικρίνεια. «Τον Σεπτέμβρη;» επέμεινε ο Μητσοτάκης, για να λάβει την απάντηση «ΛΑΕ». Επειδή όμως, ως γνωστόν, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε και τρίτη ερώτηση: «Και τώρα τι θα ψηφίσεις;». «Και πάλι ΛΑΕ» είπε ο μικροπωλητής. Ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι «τουλάχιστον αυτοί είναι σταθεροί στις θέσεις τους» κι έκανε να φύγει. Τότε ο μικροπωλητής τού φώναξε «περίμενε» και του έδωσε ένα βάζο μέλι. «Επειδή είσαι ωραίος», όπως του εξήγησε. Σαν να βλέπω μπροστά μου το νέο γαλάζιο σποτάκι.
iskra.gr

 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Ο Κούλης βρήκε δυσαρεστημένο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έφαγε πόρτα λέγοντας ότι ψηφίζει Λαϊκή Ενότητα"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up