Έκκληση από συνάνθρωπό μας για τον πατέρα του που πεθαίνει – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Την παρακάτω έκκληση λάβαμε στο e-mail του enallaktikos.gr από έναν συνάνθρωπό μας που εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων αδυνατεί να βρει λύση για τον ετοιμοθάνατο πατέρα του.

‘Είμαι από την Βουλγαρία, ζω στην Ελλάδα από το 2004 με την μητέρα και τον πατέρα μου. Ζω σε ένα χωριό στη Βοιωτία, εργαζόμαστε στα χωράφια με μαύρα, χωρίς ασφάλιση, χρόνια τώρα. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο πατέρας μου παρουσίασε καρκίνο στο νεφρό με μεταστάσεις στα κόκαλα.

Οι γονείς μου δεν μπορούν να εργαστούν, με τα λίγα χρήματα που βγάζω, έτρεξα σε πρεσβείες για να βγάλω χαρτιά στον πατέρα μου, ώστε να έχει ΑΜΚΑ και να μπορεί να νοσηλευτεί και να μπει σε θεραπείες.

Δεν μας βοηθήσανε και πολύ στο νοσοκομείο. Ακριβώς το αντίθετο. Μας είπανε ότι πεθαίνει και μας γράψανε μόνο φάρμακα. Εγώ εργάζομαι με 20-25 ευρώ την ημέρα, 2-3 ημέρες την εβδομάδα και μέχρι τώρα κάπως τα φέρναμε γύρω.

Η ερώτησή μου είναι: Πώς θα θάψω τον πατέρα μου που από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνει; Με τι λεφτά;. Διάβασα όλο το νομοσχέδιο και λέει ότι δεν μπορούμε να τον θάψουμε εδώ. Για να τον μεταφέρω στη Βουλγαρία μου ζητούν 1500 ευρώ. Εγώ είναι ζήτημα να βγάλω 300 ευρώ το μήνα. Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Κανείς από τις σελίδες που έχω βρει δεν μου απάντησε. Είμαι ξένος στην Βουλγαρία και ξένος στην Ελλάδα. Καταντήσαμε σκλάβοι χωρίς να το θέλουμε”…

Για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Yonko και να προσφέρετε όποια βοήθεια μπορείτε αυτά είναι τα στοιχεία επικοινωνίας:

Yonko84@yahoo.com

6973676067

ΠΗΓΗ:http://www.enallaktikos.gr 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up