Σοφία Ζαχαράκη. Ενα πολιτικό στέλεχος «παντός καιρού»

Εντυπωσιακό το δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας Documento απ’ το οποίο πληροφορούμαστε στην ραγδαία πολιτική εξέλιξη που είχε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Σοφία Ζαχαράκη. Ενα πολιτικό στέλεχος «παντός καιρού» θα λέγαμε, με προοπτικές «αυριανού ηγέτη» με τις «ευλογίες» της Αμερικανικής κυβέρνησης.

Οπως ενημερωνόμαστε από το σχετικό δημοσίευμα η κ. Ζαχαράκη σαν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά ξεκινάει την πολιτική της καριέρα σαν σύμβουλος του τότε υπουργού Ανάπτυξης της Ν.Δ Κωστή Χατζηδάκη, το 2012.
Αργότερα, στις 30 Δεκέμβρη 2015, τοποθετείται στο γραφείο του Βασίλη Κοντοζαμάνη, γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, την περίοδο που υπουργός ήταν ο Μάκης Βορίδης.

Λίγο μετά και αφού έχει αναλάβει την κυβερνητική εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, το ενεργό στέλεχος της Ν.Δ «κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και χωρίς χρονικό περιορισμό» βρίσκεται σε «διαβαθμισμένη θέση» στο γραφείο του γενικού γραμματέα Διά Βίου Μάθησης Παυσανία Παπαγεωργίου.

Και το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η κ. Ζαχαράκη συμμετείχε σε κυβερνητικό πρόγραμμα των ΗΠΑ στο οποίο η αμερικανική πρεσβεία επιλέγει όσους θεωρεί αυριανούς ηγέτες και ικανούς να υλοποιήσουν «συγκεκριμένους στόχους της εξωτερικής πολιτικής».

Αντε και κάποια απ’ τα παραπάνω μπορείς να τα θεωρήσεις συνέπεια και επακόλουθο του «κομματικού πατριωτισμού» της κ. Ζαχαράκη.
Το να αναλαμβάνει κομβικό πόστο στο υπουργείο Παιδείας, επί υπουργίας του Νίκου Φίλη, πώς μπορείς να το εξηγήσεις;

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up