Όμως η γυναίκα της φωτογραφίας δεν είναι η Ηριάννα, αλλά κάποια άλλη, καταδικασμένη για ληστεία

Δυστυχώς για όλα τα νεοφιλελεύθερα και ακροδεξιά τρολ (δεν ξέρουμε ποια η διαφορά), η φωτογραφία μας έρχεται από το μακρινό 2014 και στην εικόνα βλέπουμε μία γυναίκα που συνελήφθη για ληστεία.

Κυκλοφορεί από χτες στα social media και σήμερα έκανε την εμφάνισή του και σε λογαριασμούς προσωπικοτήτων όπως η Έλια Ζερβού.

Ο λόγος για μια φωτογραφία μιας γυναίκας από τη σύλληψή της, η οποία παρουσιάζεται δίπλα σε έναν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και συνοδεύεται από τον ισχυρισμό πως η εικονιζόμενη είναι η Ηριάννα.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία, βρήκαμε σε διάφορες αναρτήσεις στα social media, αλλά αυτή που μας τραβηξε την προσοχή, ήταν της Έλιας Ζερβού. Στο επάγγελμα, στιχουργός, κειμενογράφος και σεναριογράφος:

Όσον αφορά τη συγγενική σχέση Ηριάννας και του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, έχει διαψευσθεί από τον ίδιο τον υπουργό, ενώ το θέμα είχε ανακινηθεί και παλιότερα από χρυσαυγίτικες ιστοσελίδες.
Καμία σχεδόν εντύπωση δεν προκαλεί, πως “νεοφιλελεύθεροι” και ακροδεξιοί, συμπίπτουν πλέον ακόμα και στα hoaxes.
Και εις ανώτερα.
spasmenoparathyro.me

 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Όμως η γυναίκα της φωτογραφίας δεν είναι η Ηριάννα, αλλά κάποια άλλη, καταδικασμένη για ληστεία"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up