Απολαυστικό “φτύσιμο” του Καρατζαφέρη στο πρώην πρωτοπαλίκαρο του Αδωνι (Βίντεο)

Στην ζοφερή πολιτική ατμόσφαιρα που ζούμε, ευτυχώς που υπάρχουν και αρκετά αλληλομαχαιρώματα στα ενδότερα της “δεξιάς πολυκατοικίας”, και ορισμένα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μας χαρίζουν χαμόγελο.

Αυτός που είναι κύριο πιάτο σήμερα είναι ο αποστάτης από το κόμμα του Καρατζαφέρη, Αδωνις Γεωργιάδης και έτσι για μια ακόμη φορά ο αρχηγός του πάλε ποτέ ΛΑΟΣ, κάνει με τα κρεμμυδάκια τον σημερινό αντιπρόεδρο της Ν.Δ.

Εδώ να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Προφανώς ο Καρατζαφύρερ δεν μπορεί να χωνέψει την προδοσία που του έκανε το πρωτοπαλίκαρο του και με κάθε ευκαιρία τον εξευτελίζει.
Να θυμηθούμε χαρακτηριστικά τί έλεγε σε τηλεοπτική του παρουσία σε εκπομπή του Γ. Τράγκα: “Ο Αδωνις ήρθε στο γραφείο μου -και υπάρχουν μάρτυρες γι αυτό- και έκλαιγε σε τέτοιο βαθμό που μου έλεγε θα πηδήξω απ’ το μπαλκόνι γιατί δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου χωρίς να γίνω υπουργός. Τρομάξαμε. Του λέμε κάτσε αγόρι μου ηρέμησε…”.

Ο Καρατζαφέρης θα αναφέρεται στην κυβέρνηση Παπαδήμου, το 2011, που τοποθέτησε τον Γεωργιάδη υφυπουργός ανάπτυξης και έτσι απέφυγε να γίνει αυτόχειρας, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Ο προδότης Γεωργιάδης που τον πήρε απ’ την αφάνεια και τον έκανε βουλευτή“, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης από τον πρώην ηγέτη του, με πιο σοβαρή κατηγορία, ότι απ’ τα υπουργικά του πόστα μοίραζε κρατικό χρήμα σε ΜΜΕ για να εξασφαλίζει στήριξη και προβολή.

Την πιο καλή κατραπακιά, ο Α. Γεωργιάδης την δέχτηκε σήμερα από το απίστευτο φτύσιμο που εισέπραξε με αφορμή την δήλωση μετανοίας που υπέγραψε πρόσφατα ανακαλώντας τα όσα είχε πει για τους Εβραίους.

Απολαύστε:

ΠΗΓΗ:tsak-giorgis.blogspot.com 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up