Η επίθεση τους ξεκίνησε. Ας μην την αφήσουμε αναπάντητη

Γράφει ο mitsos175
Η δικτατορία του Μητσοτάκη άρχισε. Όπως ακριβώς περιμέναμε, ο αδίστακτος κομπλεξικός αρχηγός της ΝΔ πρόκειται να εφαρμόσει ένα μείγμα φασισμού και νεοφιλελευθερισμού. Θύματα του οι φτωχότερες τάξεις. Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και μετανάστες στο βωμό του άδικου κέρδους.

Η απαξίωση του Δημοσίου τομέα εντείνεται. Η προπαγάνδα, που μιλάει για “την καμένη γη των προηγούμενων” σκοπό έχει το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και των υπολοίπων φιλέτων στους κομματικούς φίλους και μεγάλα λαμόγια της μαφίας των πλουτοκρατών.

Μέλημα τους η διάλυση των κρατικών υποδομών που απέμειναν. Η πλήρης εξαθλίωση προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς. Ο Μητσοτάκης θέλει να πάρει όσο το δυνατό πιο γρήγορα τα ακροδεξιά μέτρα, ώστε από τη μια να αποφύγει τις αντιδράσεις από την άλλη να ελέγξει γρηγορότερα το Κράτος.

Γνωρίζει πως με όσα θα κάνει θα αγανακτήσει πολύ σύντομα ο κόσμος. Και θέλει με τη βοήθεια των ΜΜΕ να αποφύγει, πριν αναγκαστεί να καταστείλει βίαια τις αντιδράσεις, που σίγουρα κατά την άποψη μας, θα προκύψουν.

Συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες στον εαυτό του. Έχουμε να κάνουμε με ένα τύραννο. Διώξεις, ψέματα, ανικανότητα και διαφθορά θα κάνουν την τετραετία -ή τέλος πάντων όσο θα διαρκέσει η πρωθυπουργική του θητεία- να φανεί αιώνας.

Η απαλλαγή από καθάρματα πότε δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο ίδιος πιστεύει πως χάρη στο διχασμό την προπαγάνδα και την απόλυτη εξουσία θα κυβερνά για καιρό. Γι αυτό μαζί με το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να καταργήσουν το κάπως αναλογικό εκλογικό σύστημα που υπάρχει τώρα.
.
Ας κάνουν αυτό το λάθος. Θα απαλλαγούμε σίγουρα και από τη ΝΔ και από το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές. Η μεν ΝΔ θα χάσει την εξουσία, ενώ το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή. (Αισιόδοξη εκτίμηση, αλλά δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτός ο λαός θα είναι “πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος” που λέει και ο ποιητής).

Καλή τιμωρία η αυτοχειρία, καλύτερα όμως θα ήταν αν ο κόσμος απαιτούσε την τιμωρία των γαλαζοπράσινων εγκληματιών.

Βεβαίως, τα ψέματα, οι συκοφαντίες, οι απειλές, η τρομοκρατία είναι συνήθεις τακτικές της δεξιάς. Όμως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Τα προβλήματα δεν λύνονται με μεταθέσεις ευθυνών, με απόκρυψη, με αστείες δικαιολογίες και άλλες επικοινωνιακές τακτικές. Πολύ σύντομα ο Μητσοτάκης θα αποκαλυφθεί.

Ηδη τα πρώτα δείγματα για το που μας οδηγεί η κυβέρνηση της δεξιάς είναι ξεκάθαρα.

Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και δυναμική. Η κυβέρνηση της ΝΔ πήρε μόλις το 23% στο σύνολο των ψηφοφόρων. Αυτό το ποσοστό όμως της αρκεί για να συνεχίσει την αδυσώπητη πολιτική των μνημονίων, πολιτική καταστροφής, ξεπουλήματος και λεηλασίας.

Η απάντηση μας πρέπει να δοθεί αμέσως. Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος, αφού οι κόρακες και οι ορδές των τραμπούκων δεν χαρίζονται, ούτε περιμένουν.
Σε κάθε νομοσχέδιο του Μητσοτάκη και των συμφερόντων πίσω από αυτόν θα πλήττεται περισσότερο η Δημοκρατία.

Η επίθεση τους ξεκίνησε. Ας τους τσακίσουμε.

ΠΗΓΗ:http://tsak-giorgis.blogspot.com 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up