Κυκλοφόρησε το πρώτο μουσικό άλμπουμ της Ero Seagull

«Evolution»: Έντεκα electro / hip hop κομμάτια που συνδυάζουν Ροκ / EDM και Funk στοιχεία
Η alternative Hip Hop καλλιτέχνης Ero Seagull (Ηρώ Γλαρού με καταγωγή από την Ικαρία) κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ της Evolution στις 14 Ιουνίου με την EMI Universal. Το άλμπουμ αποτελείται από έντεκα (11) κομμάτια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν κατά την διάρκεια μιας δωδεκάμηνης περιόδου στην Αθήνα στο στούντιο Cave και στο στούντιο Future Perfect. Η παραγωγή είναι από τους Ero Seagull, Dieselbytes Supreme, Μαριλένα Ορφανού, mrpc (Afrocream) & Ekelon και mastered από τους Ekelon και Selini.

Έντεκα electro / hip hop κομμάτια που συνδυάζουν Ροκ / EDM και Funk στοιχεία. Θεματικά τα κομμάτια ποικίλλουν. Το Choose Love αφορά την αγάπη, το My Inner Moses αφορά έναν καλύτερο κόσμο. Το The Gospel είναι από το υποκειμενικό του Ιησού και το What’s in a Romeo είναι από το υποκειμενικό του Ρωμαίου.

Ο Leon Rhymes (Too Many T’s) και η Daphne Bluebird είναι δύο featured καλλιτέχνες στο άλμπουμ στα κομμάτια What’s in a Romeo και στο Choose Love.

 
H Ero Seagull πρώτο-εμφανίστηκε στον μουσικό διαγωνισμό The Peoples Music Awards στο Λονδίνο όπου κέρδισε στον γύρο των κριτών στην κατηγορία “Off the beaten track” με το Un!son | Breath of Life. Έδωσε την πρώτη της συναυλία στον χώρο Scala και έχει παίξει και στο The World Festival of Music & Drama με την σύνθεση της Craters on the Moon.

Τα κομμάτια της Here We Are Entertain Us και What’s in a Romeo έκαναν πρεμιέρα στον Εν Λευκό, στην εκπομπή του Σάκη Τσιτομενέα και το Choose Love και το Αχίλλειος Πτέρνα έχουν επιλεχθεί να παίζουν στο Athens Voice Radio. Το κομμάτι της The Gospel ανακαλύφθηκε από Αμερικανούς μουσικούς μπλόγκερς και έγινε viral και έφτασε 30,000+ plays σε λιγότερο από μήνα. Η Ηρώ προσεγγίστηκε από τον Τύπο και μια Αμερικανή ρεπόρτερ και ένας Αμερικανός ραδιοφωνικός παρουσιαστής του show Dopeness της πήραν συνέντευξη και το κομμάτι πήρε πολύ καλές κριτικές και έπαιξε σε έναν Καναδικό ραδιοφωνικό σταθμό τον H3 που την αναγνώρισε ως καλλιτέχνης της εβδομάδας.

Ero Seagull // Debut album Evolution

Χρήσιμες Συνδέσεις
https://www.eroseagull.com
https://www.facebook.com/eroseagull/
https://soundcloud.com/eroseagull
https://www.instagram.com/eroseagull/
https://twitter.com/eroseagull
http://www.youtube.com/c/EroSeagull

ΠΗΓΗ:http://www.radio-ikaria.gr 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up