Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει υπουργείο, που υπάρχει ήδη

Και τι μας νοιάζει δηλαδή; Δικό του θα είναι. Άμα θέλει του βάζει φωτιά και το ξαναφτιάχνει από την αρχή.

Η ΝΔ θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα σε συζήτηση με τον υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάλφρεντ Βέμπερ, ανέφερε πως το 2019 είναι κρίσιμη χρονιά για την Ευρώπη και την Ελλάδα ενώ σημείωσε πως είναι πιθανό να συμπέσουν το Μάιο οι ευρωεκλογές με τις εθνικές εκλογές, οι οποίες το αργότερο θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα ξεδίπλωσε και τα σχέδια του για την περίπτωση που γίνει πρωθυπουργός. Ένα από αυτά είναι και η δημιουργία υπουργείου Ψηφιακής Μεταρρύθμισης που θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό.

Δεν ξεκαθάρισε αν εννοεί πως θα κλείσει και θα ανοίξει ξανά το ήδη υπάρχον υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ, αν καταφέρετε να φορτώσετε τη σελίδα του.

Όπως διαβάζουμε:

Αποστολή του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης είναι:

α. Η χάραξη και εφαρµογή εθνικής πολιτικής και η συµµετοχή στη διαµόρφωση κατάλληλου θεσµικού πλαισίου, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, για την ανάπτυξη επικοινωνιακής και ψηφιακής πολιτικής και τηλεπικοινωνιακών και ταχυδροµικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισµού, ο συντονισµός του κυβερνητικού έργου στον τοµέα αυτό και η παρακολούθηση της υλοποίησης των σχετικών πολιτικών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με την αινιγματική του δήλωση.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει υπουργείο, που υπάρχει ήδη"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up