Μια μεγάλη νίκη για τον κομμουνιστή δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη

Εμείς το έχουμε ξαναγράψει. Ο κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης που προηγουμένως σαν γιατρός στάθηκε πάντα δίπλα στους συμπολίτες του χωρίς να αμείβεται από τους οικονομικά αδύναμους για τις ιατρικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε και σαν δήμαρχος θα αφήσει ιστορία.

Και η πορεία του μέχρι τώρα αυτό μας δείχνει. Αγωνίζεται, διεκδικεί – έχοντας στο πλευρό του την μεγάλη πλειοψηφία του λαού της Πάτρας- και μέχρι τώρα έχει κατορθώσει πράγματα που για άλλους δημάρχους θα ήταν αδιανόητα.

Γι’ αυτό και είναι «τακτικός θαμώνας» στα αστικά δικαστήρια. Την μια τον μηνύει το κράτος γιατί υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των εργαζόμενων του Δήμου, το δικαίωμά τους στην εργασία, την άλλη η ναζιστική συμμορία για «παράβασης καθήκοντος», …

Σήμερα απ’ ότι διαβάζουμε υπήρξε νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών για την οριστική παραχώρηση όλης της έκτασης που έχει αποχαρακτηριστεί από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, για ενενήντα εννέα χρόνια. Επίσης στην ίδια απόφαση ξεκαθαρίζεται ότι όλα τα δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης της έκτασης, οι εκμισθώσεις κτιρίων, εκτάσεων, καταστημάτων, γηπέδων και εγκαταστάσεων που είχαν συναφθεί με τρίτους από τον ΟΛΠΑ θ’ ασκούνται πλέον από το Δήμο Πατρέων.

Αναμφισβήτητα αυτή είναι μια εξέλιξη πολύ θετική για τους κατοίκους της Πάτρας και ένα μπράβο από μας στην δημοτική αρχή που το κατόρθωσε με τους αγώνες της.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Μια μεγάλη νίκη για τον κομμουνιστή δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up