Μεθυσμένος καπετάνιος έριξε το πλοίο… πάνω σε γέφυρα – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η στιγμή που ένα εμπορικό πλοίο συγκρούεται σε γέφυρα στη Νότια Κορέα. Ο Ρώσος καπετάνιος φέρεται να ήταν μεθυσμένος και να έδωσε λανθασμένες εντολές με αποτέλεσμα το πλοίο να πέσει πάνω στη γέφυρα Γκουανγκάν στην Μπουσάν της Νοτίου Κορέας.

Εκείνη την ώρα η κίνηση στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο ήταν έντονη και στο βίντεο απεικονίζονται οι οδηγοί να μπλοκάρουν για λίγα λεπτά τη στιγμή που βλέπουν το πλοίο να πέφτει πάνω στη γέφυρα και να γκρεμίζεται ο γερανός στο κατάστρωμα.

Το πλοίο επιχείρησε να απομακρυνθεί από το σημείο αλλά το σταμάτησε η Ακτοφυλακή της Κορέας. Μέλη της κορεατικής ακτοφυλακής ανέκριναν το πλήρωμα και ανακάλυψαν ότι ο καπετάνιος ήταν μεθυσμένος και τα επίπεδα του αλκοόλ ήταν τρεις φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Κι ενώ δεν είναι παράνομο να πίνει αλκοόλ κάποιος σε εμπορικό πλοίο, ωστόσο δεν μπορεί να είναι επικεφαλής. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο καπετάνιος ήταν στη γέφυρα τη στιγμή του ατυχήματος. Σαράντα λεπτά πριν από τη σύγκρουση, το ίδιο πλοίο φέρεται να συγκρούστηκε και με αγκυροβολημένο κρουαζιερόπλοιο.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up