Μια επικίνδυνη υπουργός

του Τάκη Ψαρίδη

Ο εθνικισμός σε πλήρη έξαρση! Τυχαίο;

Δήμοι και κανάλια με προεξάρχουσα την ΕΡΤ συναγωνίζονται για το ποιος θα παρουσιάσει την μεγαλύτερη σε τετραγωνικά σημαία! Η υπουργός παιδείας στέλνει μήνυμα ότι η πολεμική αρετή των Ελλήνων είναι έμφυτη και ότι οι Έλληνες το 40 πολέμησαν κατά του λαϊκισμού του Χίτλερ(!)

Εντάξει να δεχτούμε ότι το δυνατό μάθημα της κας υπουργού, όταν ήταν μαθήτρια, δεν ήταν η ιστορία αλλά τα θρησκευτικά όπου συναγωνίζεται επαξίως την κα Λουκά. Όμως το να απευθύνει μήνυμα στους μαθητές ως υπουργός παιδείας ότι οι Έλληνες πολέμησαν τον χιτλερικό λαϊκισμό(!) και όχι τον φασισμό και ναζισμό, δεν δείχνει μόνο ότι είναι παντελώς ανιστόρητη και αμόρφωτη.

Αποκαλύπτει το στρατευμένο πρόσωπο της πιο «άριστης» συνεύρεσης του νεοφιλελευθερισμού με την ακροδεξιά. Αν τώρα συνυπολογίσουμε και το σιχαμένο της γλείψιμο στον κο Μητσοτάκη (δήλωσε δημοσίως ότι το παιδί της μετά τις λέξεις μαμά και μπαμπά είπε Κυριάκο) τότε καταλαβαίνει και το τελευταίο νήπιο της χώρας ότι η «άριστη» αυτή κυρία είναι άκρως επικίνδυνη για υπουργός παιδείας.-

ΠΗΓΗ:http://www.enallaktikos.gr 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up