Νέα σύσκεψη (Δευτέρα 4/3, 7.30μμ) σε σχέση με την εργατική διαδήλωση της 16ης Φλεβάρη 2019 και τη συνέχεια της δράσης μας

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη στις 7.30μμ ακριβώς προχωράμε σε νέα σύσκεψη σε σχέση με την εργατική διαδήλωση της 16ης Φλεβάρη 2019 στο κέντρο της Αθήνας και τη συνέχεια της κοινής, οριζόντια συντονισμένης και οργανωμένης από τα κάτω δράσης μας. Η σύσκεψη θα γίνει και πάλι στα γραφεία των ΣΥΒΧΨΑ, ΣΒΕΜΚΟ & ΣΕΦΚ (Λόντου 6, Εξάρχεια) και είναι ανοιχτή σε όσους και όσες στήριξαν-συμμετείχαν στην εν λόγω εργατική διαδήλωση ή/και ενδιαφέρονται για τη συνέχεια της όλης αυτής κίνησης.

Σημειώνουμε ότι ήδη από το απόγευμα της 16ης Φλεβάρη είχε δημοσιευτεί κοινή ανακοίνωση-ενημέρωση των σωματείων (βλ. στο τέλος του email) που διοργάνωναν την εργατική διαδήλωση με βασική αναφορά και στο φραγμό των δυνάμεων καταστολής που συναντήσαμε στην είσοδο της Ερμού, πάνω στην οποία είχαμε σκοπό να κινηθούμε μέχρι το Μοναστηράκι.

Διεκδικούμε αυξήσεις σε μισθούς – αμοιβές και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Εναντιωνόμαστε στις απολύσεις, την εργοδοτική και την κρατική τρομοκρατία.

Να δώσουμε μια δυναμική συνέχεια στους κοινούς αγώνες μας για τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματα, για τις ανάγκες, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up