Λοιπόν, πως σας φαίνεται τώρα ο Μητσοτάκης;

Γράφει ο mitsos175

Αγαπητά γαλάζια γίδια. Αν δεν θέλετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχετε παρά να ζητήσετε δημοψήφισμα. Κυβέρνηση είναι η ΝΔ και μάλιστα αυτοδύναμη.
Σας υπόσχομαι πως, αν το ΚΚΕ δεν πει “αποχή, κάντε ό,τι θέλετε να γελάσουμε”, θα την καταψηφίσω, γιατί απλά είναι η θέληση των ΗΠΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Γιατί σκούζετε εκεί στο site του Σαμαρά; “Προφανώς γνωρίζω ότι ο κ. Δένδιας είναι υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτό που παραμένει ερώτημα είναι αν οι δηλώσεις του, αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών, είναι στο πλαίσιο της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη ή προσωπικές απόψεις του κ. Δένδια”.

Αμφιβάλετε; Μάλλον το αντίθετο. Ξέρετε καλά πως ο Κούλης έκανε μια τούμπα που θα τη ζήλευε η Νάντια Κομανέτσι. Πιο θεαματική κι από αυτή του Τσίπρα με το Μνημόνιο.

“Δεν μπορεί η κυβέρνηση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα να κάνει κυβίστηση”.
Πως δεν μπορεί; Μια χαρά μπόρεσε. Είπε στους ηλίθιους των εθνικιστικών μαζώξεων “βάλτε τώρα τις σάρισες στο πισινό σας”. Κι αυτοί υπάκουσαν με χαρά, καθώς το ρουσφέτι είναι η ψυχή τους. Όλα τ’ άλλα τα έχουν γραμμένα …

Και δεν είναι μόνο ο Δένδιας που είπε υπέρ της συμφωνίας. Είπε ο Καραμανλής, ο Βαρβιτσιώτης, ο Βορίδης, ο Άδωνις ένα σωρό άλλα στελέχη της ΝΔ, κι ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Τι είπε έξω; Ότι θα τηρήσει τη Συμφωνία!
Βλέπετε εσείς καμία διαφορά ανάμεσα στη γνώμη πρωθυπουργού κι υπουργών; Αν διαφωνούσε ο Κούλης, πολύ απλά θα τους έδιωχνε από την κυβέρνηση.

Όταν βγαίνουν οι υπουργοί και σου λένε “πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα η συμφωνία” δεν φταίει κανείς άλλος παρά αυτοί που έκαναν πατριδοκαπηλία, που κορόιδευαν, καθώς και τα βλήματα που τους πίστεψαν και τους ψήφισαν. Βλάκες με περικεφαλαία ήταν πάντα οι νεοδημοκράτες. Όσοι δεν είναι πολύ πλούσιοι, δεν έχουν δηλαδή ταξικό συμφέρον, είναι ηλίθιοι που ψηφίζουν ΝΔ.

Πως αισθάνεται πχ ο εργαζόμενος με το νομοσχέδιο που θα φέρει ο Άδωνις με το οποίο θα αναγκαστεί να συμφωνήσει σε οτιδήποτε του ζητήσει το αφεντικό; Αν ψήφισε ΝΔ, περαστικά του. Μείωσε παραπάνω το μισθό του, κατάργησε τις αργίες, τις άδειες, τα εργασιακά δικαιώματα, έγινε είλωτας. Αν δεν είναι μαζοχιστής, είναι ανόητος, εφόσον έδωσε αυτοδυναμία σε νεοφιλελέ κανιβάλους.
Λοιπόν, πως σας φαίνεται τώρα ο Μητσοτάκης; Κατενθουσιασμένοι έτσι;

Ξέρουμε όλοι γιατί τα γράφουν αυτά στο antinews. Ο Αντώνης έκανε συμφωνία με τον Κούλη. Δεν ξέρετε όμως το βασικό κανόνα. Μια συμφωνία, που το ένα μέρος είναι ισχυρότερο (ή θα γίνει στο μέλλον), τηρείται μόνο στο βαθμό που αυτή η συμφωνία συμφέρει το ισχυρότερο μέρος.
Τόσο για τις διεθνείς συμφωνίες, όσο και τις προσωπικές. Μυστικές ή φανερές.

Η Ελλάδα ως ισχυρότερο μέλος απαιτεί να τηρηθεί η συμφωνία. Που αφαιρεί το δικαίωμα από τους Βόρειους Μακεδόνες να ονομάζουν το κράτος τους όπως θέλουν. Γιατί αυτό λέει η Συμφωνία και ξέρετε πολύ καλά πως, αν την υπέγραφε η ΝΔ, θα πανηγύριζαν όλοι για το “Βόρεια”. Μακεδονία σκέτο λέγονταν πριν.

Όσο για το Σαμαρά, ο Κούλης είναι πλέον πανίσχυρος. Θα κάνει ό,τι θέλει ο αρχηγός του. Αλλιώς θα τον φάει η μαρμάγκα. Ας πρόσεχε. Περαστικά σας και πάλι. Εσείς, που εκτός από πατριδοκάπηλοι, είστε και θεούσες, δεν ξέρετε, πως δεν κάνουν συμφωνίες με διαόλους;

ΠΗΓΗ:http://tsak-giorgis.blogspot.com 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up