Η Βασιλική Παγωνιάδη σας προσκαλεί Sunset Yoga & Hiking by the Sea Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 στις 5:45 μ.μ. – 8:30 μ.μ

Αγαπημένοι, την Κυριακή 2 Ιουνίου, σας προσκαλώ για περπάτημα και γιόγκα στη παραλία της Αρτέμιδος. Θα κάνουμε μία διαδρομή παραλιακά( 2 χιλιομέτρων ), από το ΦΑΡΟ (κάτω από το πρώτο δημοτικό σχολείο) μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, διάρκειας 45’ και θα ασκηθούμε στην πρακτική της γιόγκα για περίπου μία ώρα στη παραλία!

Στον περίπατο έχετε μαζί σας στρωματάκι για την πρακτική της γιόγκα (ή μια ψάθα, ή ένα χαλάκι), άνετα παπούτσια, ένα τζάκετ, ένα δεύτερο μπλουζάκι (προς αντικατάσταση του ιδρωμένου), και ένα σακίδιο πλάτης με ότι χρειάζεστε μαζί σας (νερό, καπέλο, σνακ και καλή διάθεση 🙂

✔Σημείο συνάντησης, ο ΦΑΡΟΣ, στις 17:45’. Στις 18:00’ ξεκινάμε τον περίπατο και στις 19:30’ την υπέροχη πρακτική μας δίπλα στη θάλασσα.

✔Δηλώσεις συμμετοχής:
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή με μήνυμα ινμποξ!🤙👍💌

✔Κόστος συμμετοχής:
Ελεύθερη εισφορά

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βασιλική Παγωνιάδη 6932915537🙏

https://www.facebook.com/events 

Σύντομο βιογραφικό της διοργανώτριας
Η Βασιλική Παγωνιάδη, από την Αθήνα, είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα 200 ωρών από την Yoga Alliance. Γνώρισε την ιδιαιτερότητα της γιόγκα για εγκύους μέσω του προγράμματος Birthlight Pregnancy Yoga με εισηγήτρια τη Rosanna Kalliabetsos.
Την περίοδο που φοιτούσε στο τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας ξύλου-επίπλου το 2012, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την επιστήμη της γιόγκα και μια μεταμορφωτική διαδικασία άρχισε να συμβαίνει!
Ασκήθηκε και μαθήτευσε στις γιόγκα άσανα (στάσεις του σώματος) ,πραναγιάμα (τεχνικές αναπνοών) και στον διαλογισμό, πλάι σε υπέροχους δασκάλους, μέχρι που ήρθε η στιγμή το 2014 να ολοκληρώσει την εκπαίδευση δασκάλων Yogaworks που αντλεί κάποια από την έμπνευση του από την Ashtanga και κάποια από την Iyengar γιόγκα. Περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη της ανατομίας και της φυσιολογίας καθώς και την διερεύνηση του λεπτοφυούς σώματος και την επιστήμη της Αγιουρβέδα, με δασκάλους την Άννα Ζώρζου, Κατερίνα Κατσογρεσσάκη, Βούλα Μπόλου και την Νίκη Πετρουλάκη. Μια μοναδική εμπειρία, η οποία βάθυνε την κατανόηση της στην πρακτική και τη φιλοσοφία της Γιόγκα.
Έχει παρακολουθήσει ακόμα σεμινάρια Acroyoga(ακροβατικής γιόγκα), Aerial yoga, Face yoga, Thai Yoga massage και Kundalini yoga.
Εργάζεται ως δασκάλα σε στούντιο γιόγκα, γυμναστήρια, συλλόγους, σε ιδιαίτερα μαθήματα και μικρές ομάδες, αλλά και σε υπαίθριες διοργανώσεις στη φύση.

 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up