Ανατριχιαστικό: Ψυγεία-κοντέινερς στα νοσοκομεία της Γαλλίας για τον σημαντικό αριθμό θανάτων από τον κορονοϊό που αναμένονται τις επόμενες ημέρες

Είναι συγκλονιστικά τα τουιταρίσματα της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά για το πόσο έχει πλήξει την Γαλλία η πανδημία του κορωνοϊού.
Οι θάνατοι που προκαλεί όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά η επέλαση του ιού, και τα αποτελέσματα που προκαλεί, τρομάζουν τους Γάλλους.

Απ’ την αρχή της επιδημίας η χώρα έχει 1.696 θανάτους. Απ’ αυτούς οι 365 νεκροί -ανάμεσα τους και ένα 16χρονο κοριτσάκι στο Παρίσι-, σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.
Τα συνολικά κρούσματα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού είναι 29.155, ενώ τα 3.922 εξ’ αυτών διαπιστώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.
13.904 άτομα νοσηλεύονται με τα 3.373 να βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Το 34% είναι κάτω των 60 ετών.

Τι πιο ανατριχιαστικό απ’ όλα είναι η τελευταία ανάρτηση της δημοσιογράφου στην οποία διαβάζουμε: “Ψυγεία-κοντέινερς, παραδόθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής Val-de-Marne, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον σημαντικό αριθμό θανάτων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Σοκαρισμένο το νοσηλευτικό προσωπικό, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien”.

ΠΗΓΗ: tsak-giorgis.blogspot.com 

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up