Στο ίδιο – κακό – έργο, θεατές : Στη Βουλή τα νέα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης

Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί πριν το EuroWorking Group της 11ης Ιανουαρίου και να έχει ψηφιστεί με τις γνωστές επείγουσες διαδικασίες μέχρι τις 16 Ιανουαρίου

Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα των δανειστών για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών θα συζητηθεί με επείγουσες ή κατεπείγουσες διαδικασίες. Βάσει του κοινοβουλευτικού σχεδιασμού η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές θα γίνει στις 11 ή και στις 12 Ιανουαρίου.
Η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια προγραμματίζεται για τις 15 ή και τις 16 Ιανουαρίου προκειμένου η ελληνική Βουλή να ολοκληρώσει την ψήφιση των προαπαιτουμένων και να ανάψει το πράσινο φως για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης στο Eurogroup της 22 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Στο ίδιο – κακό – έργο, θεατές : Στη Βουλή τα νέα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up