Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα: Μείωση 20 λεπτά το λίτρο της βενζίνης

Το λογιστικό γραφείο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΚΑΙ ΣΙΑ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του μεταφορικού ισοδύναμου στα καύσιμα για τα νησιά, το βενζινάδικο του Στυλιανού Γλαρού στον Άγιο Κήρυκο ξεκινά την εφαρμογή του μέτρου, διαθέτοντας την βενζίνη 20.96 λεπτά του ευρώ φθηνότερα από την τιμή που μέχρι σήμερα διέθετε στο πρατήριο του.

Δηλαδή αν (ας υποθέσουμε) η βενζίνα επωλείτο μέχρι τώρα στην τιμή του 1.85 ευρώ, θα διατίθεται πλέον στην τιμή 1.64 το λίτρο.

Ευχόμαστε το παράδειγμα του πρώτου πρατηριούχου που εφαρμόζει το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου στα καύσιμα, να το ακολουθήσουν και οι άλλοι πρατηριούχοι του νησιού μας.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από το λογιστικό γραφείο ΕΜΜ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ από σήμερα 12/4/19 το πρατήριο βενζίνης της Ελένης Φράγκου στο Κεραμέ Ευδήλου, εφαρμόζοντας την νομοθεσία του μεταφορικού ισοδύναμου στα καύσιμα στα νησιά, μειώνει την μέχρι σήμερα τιμή πώλησης της βενζίνης κατά 20.96 λεπτά του ευρώ, φέρνοντας θετικά συναισθήματα σε όλους τους κατόχους οχημάτων στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Ελπίζουμε εντός των προσεχών ημερών να έχουμε μείωση στην τιμή πώλησης της βενζίνης και στα υπόλοιπα πρατήρια του νησιού.

ΠΗΓΗ:https://www.ikariaki.gr

Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up