Τα Συριζοτρόλ παθαίνουν επιλεκτική τύφλωση και παρουσιάζουν τον Πελετίδη ως δεκανίκι του Κούλη

Αν νομίζατε ότι Νικολόπουλος κερδίζει στην κατηγορία των γκεμπελισμών κατά του Πελετίδη, είναι επειδή υποτιμάτε τη δημιουργικότητα των διαδικτυακών κολαούζων της κυβέρνησης.

Σε διαγωνισμό “ευγενούς άμιλλας” στα fake news έχουν επιδοθεί τα Συριζοτρόλ κι ο ακροδεξιός Νικολόπουλος, ψάχνοντας να βρουν το “αντίπαλο δέος” του Πελετίδη. Την ώρα που ο τελευταίος ορκίζεται σε συνέντευξή του να κάνει την Πάτρα καλύτερη από τη Μασσαλία (και αν είχε χιούμορ, θα έλεγε πως χωρίς τους κομμουνιστές θα ήταν ένα μικρό Μονακό), μια σειρά φιλοκυβερνητικά προφίλ στο τουίτερ εδώ και λίγες ώρες διαδίδουν μια φωτογραφία που υποτίθεται πως αποδεικνύει την ανίερη συμμαχία ΚΚΕ-ΝΔ και πως ο Πελετίδης είναι ένα δεκανίκι του Κούλη.

 

Και δεν είναι ένα τυχαίο, μεμονωμένο περιστατικό, αλλά συντονισμένη διάδοση ενός ψέματος, μήπως γίνει πιστευτό.

 


Η συνάντηση αυτή παρουσιάζεται ως “εκδήλωση του Κούλη”, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για εκδήλωση της τοπικής εφημερίδας “Γνώμη”, όπου όπως είθισται είχαν προσκληθεί διάφοροι παράγοντες της αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ανάμεσά τους και υποψήφιος περιφερειάρχης του Σύριζα στη Δυτική Ελλάδα Απόστολος Κατσιφάρας, τον οποίο για κάποιο μυστήριο λόγο δεν αναγνώρισαν στη φωτογραφία οι αλαλάζοντες για “ερωτευμένα βλέμματα Πελετίδη – Κούλη” συριζαίοι, ενώ όταν τους έγινε η σχετική επισήμανση, η αντίδραση ήταν η προσφυγή στον πατροπαράδοτο… καλαματιανό.

Πάλι καλά δηλαδή, που δεν παρουσίασαν τον Κατσιφάρα ως Κουτσούμπα μεταμφιεσμένο σε περιφερειάρχη για να συκοφαντήσει τη λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας. Μπορεί να πλησιάζουμε τις Απόκριες, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι οι μάσκες έχουν ήδη πέσει για όσους το 2014 τάχα “στήριζαν” τον κομμουνιστή δήμαρχο στο όνομα της “ενότητας της αριστεράς”.

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up