Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Γεννηματά: «Γιατί όχι» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ; (βίντεο)

Μπορούμε να πούμε ότι συμφωνούμε σε κάτι με την κυρία Φώφη Γεννηματά: Τρία κόμματα που υπέγραψαν μνημόνια κι έφεραν τη χώρα ως εδώ μπορούν να βρούνε τρόπο να συνεργαστούν! Τι πιο λογικό;

Η κυρία Γεννηματά, βέβαια, θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα βοηθήσει τη χώρα και το λαό της. Ε, αυτό είναι το σημείο που διαφωνούμε. Πάντως, είναι σίγουρα καλό να βλέπουν ότι δεν έχουν κάτι να τους χωρίζει (πέρα από λόγια και αντιπολιτευτικά τσιτάτα για να εξασφαλίσουν την εκλογική δύναμη των κομμάτων τους) στην εφαρμογή των μνημονίων, αλλά και του μνημονίου διαρκείας μετά την «έξοδο» από τα μνημόνια…

Η απάντηση της κυρίας Γεννηματά στο ερώτημα για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ (σήμερα στον ANT1) είναι πραγματικά απολαυστική. Διαβάστε τη δήλωση και δείτε και το σχετικό βίντεο. Αυτό το «γιατί όχι;» πρέπει να το ακούσετε. To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

«Γιατί όχι; Είναι τα τρία κόμματα που έχουν χειριστεί την κρίση, που έχουν χειριστεί συμφωνίες και προγράμματα και θα πρέπει να διαπραγματευτούν σκληρά την αλλαγή των δυσβάσταχτων όρων που έχει επιβάλλει ο Τσίπρας σε αυτή τη χώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης έξι μήνες δεν έλεγε κουβέντα για να αλλάξουν οι στόχοι για πρωτογενή πλεονάσματα. Τώρα το θυμήθηκε στη ΔΕΘ, επειδή πλησιάζουν εκλογές. Δεν μπορεί να βγει απέναντι στη κ.Μέρκελ και στο Λαϊκό Κόμμα και να πει αλλάζω τη συμφωνία, που ο κ. Τσίπρας σας έκανε ό,τι θέλατε μέχρι σήμερα.

Γι’ αυτό είμαστε καταλύτης. Είμαστε εδώ να δείξουμε το ανάστημά μας»

ΠΗΓΗ

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Γίνεται ο πρώτος που θα σχολιάσει στο άρθρο "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Γεννηματά: «Γιατί όχι» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ; (βίντεο)"

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*


Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up