Παναγιώτης Λαφαζάνης: Τώρα ΛΑΕ για αξιοπρέπεια, δυναμική αντιπολίτευση, ανατροπή, εθνική και κοινωνική απελευθέρωση

O Παναγιώτης Λαφαζάνης από Νίκαια και Κορυδαλλό

Τώρα ΛΑ.Ε για αξιοπρέπεια, δυναμική αντιπολίτευση, ανατροπή, εθνική και κοινωνική απελευθέρωση…

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε Νίκαια και Κορυδαλλό, απ’ όπου έκανε και τις παρακάτω δηλώσεις:
Σε μια αναιμική οικονομία η οποία ξαναπαίρνει τον κατήφορο, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με παρτενέρ το αξιοθρήνητο ΚΙΝΑΛ, δίνουν με τον πλέον εκμαυλιστικό και διαλυτικό για τη χώρα τρόπο μια μάχη αποκλειστικά για τις καρέκλες της εξουσίας, χωρίς κανένα πολιτικό διακύβευμα, αφού και τα δύο αυτά κόμματα είναι απολύτως παραδομένα στις ημέτερες του καθενός ολιγαρχίες, στα ξένα κέντρα, τις βαρονίες και στα πιο διεφθαρμένα πελατειακά δίκτυα.
Εδώ και καιρό ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μοιάζουν όλο και περισσότερο με «πολιτικές συμμορίες» ενός συρφετού ακολούθων και παρατρεχάμενων, που αλληλοεξοντώνονται στην πλάτη του τόπου και του λαού για τα λάφυρα, τα προνόμια, τις πελατειακές σχέσεις της εξουσίας και το βόλεμα των ημετέρων επιχειρηματιών και του κομματικού στρατού των αυλοκολάκων τους.
Τώρα, μπροστά στις ευρωεκλογές, μόνο η ισχυρή ΛΑΕ μπορεί να απειλήσει και να ανατρέψει το φαύλο και παρακμιακό παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μαζί και των ενδιάμεσων κομπάρσων τους και των ακροδεξιών εξαμβλωμάτων.
Τώρα, μπροστά στις κάλπες, η επιλογή των πολιτών είναι ΛΑΕ, για αξιοπρέπεια και εντιμότητα απέναντι σε ένα σάπιο, φαύλο, αδίστακτο και παρακμιακό κατεστημένο.
Τώρα η επιλογή των πολιτών είναι η ΛΑΕ, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να ασκήσει δυναμική πολιτική και κοινωνική αντιπολίτευση, που θα τρέμουν τα κατεστημένα, θα ταρακουνάει τα λιμνάζοντα νερά και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα.
Τώρα η επιλογή των πολιτών είναι ΛΑΕ, για να ανοίξει ο δρόμος σε ένα ενωτικό δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο, για μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της πατρίδας μας.
Τώρα ΛΑΕ για ένα νέο πολιτικό σκηνικό, για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας και να επαναθεμελιώσουμε την Ελλάδα, πετώντας στα σκουπίδια της ιστορίας ένα φθαρμένο κατεστημένο σύστημα που πνίγει τη χώρα και τον λαό μας.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up