Γράφει η Βασιλική Παγωνιάδη

Βασιλική Παγωνιάδη

Η Βασιλική Παγωνιάδη, από την Αθήνα, είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα 200 ωρών από την Yoga Alliance. Γνώρισε την ιδιαιτερότητα της γιόγκα για εγκύους μέσω του προγράμματος Birthlight Pregnancy Yoga με εισηγήτρια τη Rosanna Kalliabetsos.
Την περίοδο που φοιτούσε στο τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας ξύλου-επίπλου το 2012, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την επιστήμη της γιόγκα και μια μεταμορφωτική διαδικασία άρχισε να συμβαίνει!
Ασκήθηκε και μαθήτευσε στις γιόγκα άσανα (στάσεις του σώματος), πραναγιάμα (τεχνικές αναπνοών) και στον διαλογισμό, πλάι σε υπέροχους δασκάλους, μέχρι που ήρθε η στιγμή το 2014 να ολοκληρώσει την εκπαίδευση δασκάλων Yogaworks που αντλεί κάποια από την έμπνευση του από την Ashtanga και κάποια από την Iyengar γιόγκα. Περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη της ανατομίας και της φυσιολογίας καθώς και την διερεύνηση του λεπτοφυούς σώματος και την επιστήμη της Αγιουρβέδα, με δασκάλους την Άννα Ζώρζου, Κατερίνα Κατσογρεσσάκη, Βούλα Μπόλου και την Νίκη Πετρουλάκη. Μια μοναδική εμπειρία, η οποία βάθυνε την κατανόηση της στην πρακτική και τη φιλοσοφία της Γιόγκα.
Έχει παρακολουθήσει ακόμα σεμινάρια Acroyoga(ακροβατικής γιόγκα), Aerial yoga, Face yoga, Thai Yoga massage και Kundalini yoga.
Εργάζεται ως δασκάλα σε στούντιο γιόγκα, γυμναστήρια, συλλόγους, σε ιδιαίτερα μαθήματα και μικρές ομάδες, αλλά και σε υπαίθριες διοργανώσεις στη φύση.

fb : Vasiliki Pagoniadi

intagram : vasiliki_pagoniadi_yoga

@ : vasilikipagoniadi@hotmail.com

Έκφραση ευγνωμοσύνης από τη δασκάλα γιόγκα , για το πρώτο sunset yoga στην Αρτέμιδα.

Να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για το υπέροχο αυτό απόγευμα που περάσαμε παρέα με “Sunset Yoga and Hiking by the Sea”! ...
Διαβάστε περισσότερα

Η Βασιλική Παγωνιάδη σας προσκαλεί Sunset Yoga & Hiking by the Sea Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 στις 5:45 μ.μ. – 8:30 μ.μ

Αγαπημένοι, την Κυριακή 2 Ιουνίου, σας προσκαλώ για περπάτημα και γιόγκα στη παραλία της Αρτέμιδος. Θα κάνουμε μία διαδρομή παραλιακά( 2 χιλιομέτρων ), από το ...
Διαβάστε περισσότερα
Πατήστε για κοινοποίηση
Κρύψε την κοινοποίηση
Scroll Up